Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes kókuszos crunchy müzli

Gluténmentes kókuszos crunchy müzli
Előkészítés: 10 percSütés: 40 perc Összesen: 50 perc
Hozzávalók:
Laktózmentes Gluténmentes Cukormentes
  • 1 bögre Aby's Bio Csíráztatott Zabpehely (gluténmentes)  Kosárba
  • Banán
  • 1/2 bögre kókuszreszelék
  • Mandula (aprított, szeletelt vagy egész is jó)
  • 1 bögre növényi tej

Elkészítés:

Vegyél elő egy kisebb jénait. Nyomkodd bele a banánt, szórd meg a zabpehellyel, a kókuszreszelékkel, mandula darabokkal, öntsd le a magtejjel, nyomkodd össze és tedd a sütőbe. 180 fokon 40 percig süsd. Közben villával néha egy kicsit forgasd meg a sült részeket.

Tálaláskor banánt és mangót turmixolj össze növényi tejjel, és öntsd a tetejére, majd szórd meg mandula szeletekkel.