Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

Vegán brokkolipogácsa petrezselymes burgonyával és joghurtos céklasalátával

Vegán brokkolipogácsa petrezselymes burgonyával és joghurtos céklasalátával

Petrezselymes burgonya

  • Hozzávalók:
    • 3 db burgonya
    • 3 db édesburgonya
    • 1 csipet só
    • 1 csipet bors
    • Egy csipet petrezselyem
    • 1 ek vöröshagyma
    • 1 gerezd fokhagyma
 

Brokkoli pogácsa

  • Hozzávalók:
    • 1 kis fej brokkoli
    • 2 db répa
    • Fél kk só
    • Egy csipet bors
    • Fél gerezd fokhagyma
    • 1 ek vöröshagyma
    • 1 ek petrezselyem
    • 2 ek Aby’s Lenmagliszt  Kosárba
    • 2 bögre Kukoricaliszt
    • Kevés olívaolaj
 

Céklasaláta

  • Hozzávalók:
    • 2 kisebb fej cékla
    • 1 marék madársaláta
    • Kevés Aby’s Lenmagolaj  Értesítés
    • Fél vega krém
    • Kevés rizstej
    • 1 csipet bors
    • 1 csipet só
    • 1 kk petrezselyem
    • Fél kk fokhagyma
 

Pucold meg a krumplit, kockázd fel, majd főzd sós vízben félpuhára. Csepegtesd le és tedd serpenyőbe. Tegyél rá olívaolajat, fűszerezd meg, majd pirítsd össze. Szedd rózsákra és mosd meg a brokkolit,  tedd hozzá a hámozott, felkarikázott répát. Engedd fel vízzel és főzd meg. Ha megfőtt, tedd egy műanyag tálba, majd add hozzá a fűszereket és a zöldséget pépesítve keverd össze. Tedd hozzá fele-fele arányban a kukorica és a lenmaglisztet annyi mennyiségben, hogy gyúrható massza legyen belőle. Vizes kézzel formázz belőle lapos fasírtot és tedd a sütőpapírra. Kend be a tetejét kókusz olajjal és helyezd a 180 fokra előmelegített sütőbe, kb. 40 percre

Pucold meg, majd kockázd fel a céklát. Tedd hozzá a madársalátát és önts rá 1 ek Aby's Tökmag és Lenmagolajat.

Az öntethez tedd egy mixerbe a vega krémet és 1 ek Aby's Tökmag és Lenmagolajat, kevés rizstejet, fűszerezd meg, majd mixeld össze. Öntsd a szószt a céklára és a salátára, keverd össze, majd fogyasztás előtt hagyd állni egy picit.

Tartalomhoz tartozó címkék: ebéd egészség lenmagolaj recept