Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

Aby’s általános gluténmentes lisztkeverék

1.740 Ft
1.218 Ft (1.032 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama: 2024. 08. 26. - 2024. 09. 12.
Menny.:db
Egységár: 1.624,00 Ft/kg
Elérhetőség: Raktáron

Gluténmentes  Vegán termék     


Lejárati idő: 2024.09.19.

Aby's általános gluténmentes lisztkeverék

Laktóz-, tojás-, vegán lisztkeverék gluténmentes kenyerek, kiflik és egyéb pékáruk házi sütéséhez. Megújult összetétellel.
750g

Átlagos értékelés: (4)

Leírás és Paraméterek

Aby's általános gluténmentes lisztkeverék

Az Aby’s általános gluténmentes lisztkeverék sokoldalúan felhasználható: készíthetsz belőle gluténmentes kenyeret, különféle gluténmentes pékárukat, pizzát, de alkalmas levesek és főzelékek habarására is. Az Aby's lisztkeverék csaknem konyhakész. Néhány hozzávaló segítségével gluténmentesen süthetünk otthon.

Összetevők: kukoricakeményítő, rizsliszt, tápióka keményítő, növényi rostok (borsó, rizs, burgonya, útifű), dextróz, borsóliszt, kölesliszt, lenmagliszt, hajdinaliszt, természetes aroma, maltodextrin, sűrítőanyag: hidroxipropil-metil-cellulóz, fremetált kukoricaliszt.

A termék szezámmagot felhasználó üzemben készült. A lisztkeverék kizárólag gluténmentes alapanyagokat feldolgozó üzemben készült.

A gluténmentes liszt felbontás után napfénytől védve, jól visszazárt csomagban a szavatossági időn belül fogyasztható. Száraz, hűvös helyen tartandó.

Nettó súly: 750 g


Tápérték információk:

Energiatartalom 333 kcal / 1406 kJ
Zsír 1,1 g
- amelyből telített zsírsavak 0,3 g
Szénhidrát 73 g
- amelyből cukrok 2,2 g
Rost 9,5 g
Fehérje 4,9 g
0,09 g

Vélemények

5.00
4 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2024. 07. 06. -
Szuper mióta ezt a lisztet és morzsát,használom panirozáshoz nincs gyomorégés !Szuper!
2024. 04. 15. -
Szuper termék szeretik sokan a vevőim közűl!
2024. 02. 16. -
Egy sima piacos lángos receptben helyettesítettem a búzalisztet az Aby's általános lisztkeverékkel, további recept módosítás nélkül csodás lángos készült belőle, ami majdnem ugyanúgy viselkedett, mintha búzalisztből gyúrtam volna. Jó és könnyű volt dolgozni vele, sok dicséretet zsebeltem be a végeredménnyel. Ki fogom próbálni más ételekhez is.
2023. 11. 06. -
Szuper termék először használtam,de nem utoljára

Receptötlet

Hozzávalók (gluténmentes kenyér, kifli, zsemle, sós sütemények):

  • 500 g Aby’s általános gluténmentes lisztkeverék
  • 60 g olaj
  • 25 g friss élesztő
  • 10 g cukor
  • 400 g víz
  • 15 g só

Gluténmentes édes süteményekhez:

  • 500g Aby’s általános gluténmentes lisztkeverék
  • 60 g étolaj
  • 50 g cukor
  • 25 g friss élesztő
  • 400g ivóvíz
  • 5 g só ​

Elkészítés:

100 g langyos vízben oldjuk fel az élesztőt és a cukrot, majd öntsük rá a keverőtálba helyezett gluténmentes lisztkeverékre és adjuk hozzá a víz maradék részét (300 g) és az étolajat. Keverjük majd gyúrjuk össze az összetevőket homogén tésztává. Rizsliszttel szórt gyúródeszkán formázzuk meg és tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe, vagy helyezzük kiolajozott kenyér sütőformába. A gluténmentes kenyér tésztáját meleg helyen kelesszük 20 percig. Amikor megkelt, felületét permetezzük le vízzel. Süssük előmelegített sütőben 210 0C-on 5 percig, majd vegyük vissza a hőfokot 200 0C-ra és süssük tovább 35-45 percen át. Az elkészült gluténmentes pékárukat helyezzük rácsra, hogy kihűljenek.

Fázisképek:

Kenyértészta dagasztás után gluténmentes lisztkeverékből
Így néz ki a gluténmentes tészta dagasztás után

Gluténmentes kenyerek sütés előtt
Formázást követően

Gluténmentes veknik sütés közbenGluténmentes kenyérkék sütés közben

Elkészült kenyerek Aby’s gluténmentes lisztkeverékből
Kész vekni