Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

Méteres

Méteres
Előkészítés: 50 percSütés: 50 perc Összesen: 100 perc
Hozzávalók:
Laktózmentes Gluténmentes Tojásmentes Cukormentes
  • 35 dkg Aby's általános Gluténmentes Lisztkeverék  Kosárba
  • 4 dl víz
  • 1 ek citromlé
  • 0,6 dl olaj
  • 1 cs sütőpor
  • 5 dkg édesítő (1:4)
  • + 2 ek holland kakaópor
  • + 1 dkg édesítő
  • + 4-5 ek növényi tej

Töltelék:

  • 1 cs vaníliás pudingpor – édesítő ízlés szerint – 2,5 dl növényi tej
  • 1 cs epres pudingpor – édesítő ízlés szerint – 2,5 dl növényi tej
  • + olvasztott mentes csokoládé a tetejére

Elkészítés:

A piskóta alapanyagait alaposan kikeverjük. Egy kenyérformát kibélelünk sütőpapírral, majd a tészta egyik felét beletesszük, a másik felébe belekeverjük a kakaóport, édesítőt és növényi tejet, elkeverjük, majd a formába öntjük. Villával húzkodunk bele néhány csíkot, hogy mintás legyen. 180 fokos sütőben kb. 50 perc alatt megsütjük. Közben a pudingokat megfőzzük. Ha megsült és kihűlt a piskóta, felszeleteljük. Majd felváltva rétegezzük a pudinggal a szeleteket. Folpackba csomagoljuk, majd a hűtőben 3-4 órát pihentetjük. Végül csokival borítjuk, majd hagyjuk, hogy megdermedjen rajta.

A szuper receptet köszönjük Mona Konyhájának!
Kövesd oldalát te is szuper gluténmentes, vegán és mindenmentes receptekért, melyekhez az Aby's egészségtudatos termékeit is felhasználja!

Tartalomhoz tartozó címkék: édesség gluténmentes lenmag recept