Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Medvehagymás "burgonyatojás" aszalt áfonyás quinoa salátával és zöldpestós mártogatóssal

Medvehagymás "burgonyatojás" aszalt áfonyás quinoa salátával és zöldpestós mártogatóssal
Előkészítés: 30 percSütés: 15 perc Összesen: 45 perc
Hozzávalók:
Laktózmentes Gluténmentes Cukormentes

A "borgonyatojáshoz":

  • 200g Aby's Gluténmentes Univerzális Lisztkeverék  Kosárba
  • 200g Aby's Gluten Free Panírmorzsa  Kosárba
  • 6 db főtt burgonya
  • 40g olívaolaj
  • 2 gerezd passzírozott fokhagyma
  • Só, bors
  • 1 csokor medvehagyma aprítva
  • Annyi víz, hogy sűrű gyúrható massza legyen.

A pestohoz:

  • Petrezselyem
  • Bazsalikom
  • Olívaolaj
  • Só, bors
  • Fokhagyma
  • Kevés zabtejszín
  • Vegán parmezán sajt

A salátához:

  • Madársaláta
  • Uborka, retek, koktélparadicsom
  • Főtt quinoa, főtt lencse
  • Olívaolaj
  • Aszalt áfonya

Elkészítés:

A burgonyatojáshoz a hozzávalókat alaposan gyúrd össze, formázd, majd bő olajban süsd ki. A pestos mártogatóshoz a hozzávalókat turmixold össze, és kész is.