Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

Gyümölcskenyér 2.

Gyümölcskenyér 2.
Előkészítés: 20 percSütés: 60 perc Összesen: 80 perc
Hozzávalók:
Laktózmentes Gluténmentes Tojásmentes Cukormentes
  • 30 dkg Aby's általános Gluténmentes Lisztkeverék  Kosárba
  • 4 dkg édesítő (1:4)
  • 8 g sütőpor
  • 2 dkg útifűmaghéj
  • 4 dl növényi tej
  • 10 dkg mazsola
  • 5 dkg apróra vágott mandula
  • 1 db mandarin apróra vágva
  • 2 dkg natúr kókuszchips
  • 5 dkg kandírozott gyümölcs
  • 10 dkg apróra vágott mentes csokoládé


Elkészítés:

  1. A növényi tejen kívül mindent egy tálba teszünk, és alaposan elkeverjük. 
  2. Majd hozzáadjuk a növényi italt és kikeverjük. 
  3. Egy kenyérformát nagyon vékonyan kiolajozunk, majd beletesszük a tésztát, és elegyengetjük. 
  4. 180 fokon kb. 50-60 perc alatt megsütjük.

A szuper receptet köszönjük Mona Konyhájának!
Kövesd oldalát te is szuper gluténmentes, vegán és mindenmentes receptekért, melyekhez az Aby's egészségtudatos termékeit is felhasználja!

Tartalomhoz tartozó címkék: édesség gluténmentes lenmag recept