Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

Gyümölcskenyér

Gyümölcskenyér
Előkészítés: 20 percSütés: 30 perc Összesen: 50 perc
Hozzávalók:
Laktózmentes Gluténmentes Cukormentes
  • 4db tojás
  • 25 dkg Aby's általános Gluténmentes Lisztkeverék  Kosárba
  • 1 cs sütőpor
  • 2 ek édesítő (1:4)
  • 1,5 dl rizstej
  • 5,5 dkg tördelt dió
  • 16,5 dkg aszalt gyümölcs – apró darabokra vágva


Elkészítés:

  1. A lisztet, sütőport és az édesítőt összekeverjük.
  2. A sárgáját kikeverjük a rizstejjel, hozzáadjuk a liszthez, majd alaposan kikeverjük.
  3. Hozzáadjuk a tojáshabot, óvatosan kikeverjük, majd hozzáadjuk a diót és az aszalványokat, elkeverjük.
  4. Szilikon kenyérformába tesszük és 180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
Tartalomhoz tartozó címkék: édesség gluténmentes lenmag recept