Előkészítés: 20 percSütés: 30 perc Összesen: 50 perc
Hozzávalók:
- 4db tojás
- 25 dkg Aby's általános Gluténmentes Lisztkeverék Kosárba
- 1 cs sütőpor
- 2 ek édesítő (1:4)
- 1,5 dl rizstej
- 5,5 dkg tördelt dió
- 16,5 dkg aszalt gyümölcs – apró darabokra vágva
Elkészítés:
- A lisztet, sütőport és az édesítőt összekeverjük.
- A sárgáját kikeverjük a rizstejjel, hozzáadjuk a liszthez, majd alaposan kikeverjük.
- Hozzáadjuk a tojáshabot, óvatosan kikeverjük, majd hozzáadjuk a diót és az aszalványokat, elkeverjük.
- Szilikon kenyérformába tesszük és 180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.