Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes borsóproteines fasírt

Gluténmentes borsóproteines fasírt
Előkészítés: 40 percSütés: 20 perc Összesen: 60 perc
Hozzávalók:
Laktózmentes Gluténmentes Tojásmentes
  • 1 pohár Aby's Csíráztatott Zabpehely por állagúra darálva 
  • 1 pohár Aby's Borsó Fehérje  Kosárba
  • 2 pohár Aby's Gluten Free Panírmorzsa  Kosárba
  • 1 kis zacskó vegyes fagyasztott zöldség
  • Só, bors ízlés szerint
  • 2 gerezd fokhagyma
  • Pirospaprika
  • Petrezselyem
  • Fél deci olívaolaj
  • Sütéshez kókuszzsír vagy növényi olaj


Elkészítés:

Párold puhára a zöldség mixet, majd tedd egy tálba. Tedd hozzá a zablisztet, a borsóproteint, a panírmorzsát, az apróra vágott fokhagymát, sót, borsot, pirospaprikát ízlés szerint, majd az aprított petrezselymet és az olívaolajat. Öntsd fel annyi vízzel, hogy összegyúrva sűrű masszát kapj. Tedd fel melegedni a kókuszzsírt vagy az olajat, majd vizes kézzel formázz labdákat és tedd a forró zsiradékba. Mikor aranybarnára sült, vedd ki őket az olajból, és csepegtesd le papírtörlőn. 

A szuper receptet köszönjük Vegán Jógi-nak!
Kövesd oldalát te is szuper gluténmentes, vegán és mindenmentes receptekért, melyekhez az Aby's egészségtudatos termékeit is felhasználja!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: ebéd gluténmentes protein recept