- 1 pohár Aby's Csíráztatott Zabpehely por állagúra darálva
- 1 pohár Aby's Borsó Fehérje
- 2 pohár Aby's Gluten Free Panírmorzsa Kosárba
- 1 kis zacskó vegyes fagyasztott zöldség
- Só, bors ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
- Pirospaprika
- Petrezselyem
- Fél deci olívaolaj
- Sütéshez kókuszzsír vagy növényi olaj
Elkészítés:
Párold puhára a zöldség mixet, majd tedd egy tálba. Tedd hozzá a zablisztet, a borsóproteint, a panírmorzsát, az apróra vágott fokhagymát, sót, borsot, pirospaprikát ízlés szerint, majd az aprított petrezselymet és az olívaolajat. Öntsd fel annyi vízzel, hogy összegyúrva sűrű masszát kapj. Tedd fel melegedni a kókuszzsírt vagy az olajat, majd vizes kézzel formázz labdákat és tedd a forró zsiradékba. Mikor aranybarnára sült, vedd ki őket az olajból, és csepegtesd le papírtörlőn.
A szuper receptet köszönjük Vegán Jógi-nak!
Kövesd oldalát te is szuper gluténmentes, vegán és mindenmentes receptekért, melyekhez az Aby's egészségtudatos termékeit is felhasználja!