Gluténmentes pékáruk
Vekni és zsemle friss sütés hétfőn és kedden, az előző héten péntek 12 óráig beérkezett rendelések esetében.
Az Aby’s egészségtudatos élelmiszereinél kiemelten fontos szempont, hogy különleges étrendet követők is fogyaszthassák termékeinket. Éppen ezért pékáruinkat gluténmentesen készítjük magyarországi üzemünkben, ahol kizárólag gluténmentes alapanyagokat dolgozunk fel a keresztszennyeződés elkerülése érdekében.
Gluténmentes pékáruink tej és tojás hozzáadása nélkül készülnek, nem tartalmaznak tartósítószert (kivéve a Gluten Free pizzalap), ezért 21 napos szavatossági idővel rendelkeznek. Igyekszünk a mesterséges adalékanyagok mennyiségét a lehető legkisebbre csökkenteni, számunkra előbbre való a minőség, mint a hosszú szavatossági idő. A gluténmentes kenyerek és veknik kétféle kiszerelésben, valamint szeletelt változatban is kaphatóak. Gluténmentes pizzalapunk és tortillánk kövön elősütve készül, ezzel biztosítva a különleges ízélményt, majd ezt követően kerül csomagolásra.

