- 100g Aby's gluténmentes panírmorzsa
- 100g Aby's gluténmentes általános lisztkeverék
- 50g Aby's bio lenmagliszt Értesítés
- 1db főtt édesburgonya
- 30ml olívaolaj
- só, bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 50ml worcester szósz
- 1 konzerv paradicsomos bab
- 1 csomag madárlevél
- Aby's bio lenmagolaj Értesítés
- 1 db dobozos lencse
Elkészítés:
A lenmaghús esetében gyúrd össze az összetevőket annyi vízzel, hogy kemény gombóc legyen, majd pihentesd. Egy óra múlva csipkedd kis darabokra és mehet a serpenyőbe. A burgonyát megmostam, héjában megfőztem, egy pohárral préseltem, sóztam, olajoztam, sütőben megpirítottam. A paradicsomos babot leturmixoltam, tálaláskor a krumplit lelocsoltam. A tépett húst öntsd a madárlevélre, tedd hozzá a mosott lencsét, sózd, borsozd, öntsd rá egy kevés lenmagolajat és keverd össze.
Tálaláskor a babszószt öntsd a sült burgonyára és tedd mellé a salátát.