Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

Tépett lenmaghúsos lencsesaláta préselt sült burgonyával, paradicsomos babszósszal

Tépett lenmaghúsos lencsesaláta préselt sült burgonyával, paradicsomos babszósszal
Előkészítés: 30 percSütés: 15 perc Összesen: 45 perc
Hozzávalók 4 személyre:
Laktózmentes  Cukormentes  
  • 100g Aby's gluténmentes panírmorzsa 
  • 100g Aby's gluténmentes általános lisztkeverék 
  • 50g Aby's bio lenmagliszt  Értesítés
  • 1db főtt édesburgonya
  • 30ml olívaolaj
  • só, bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 50ml worcester szósz
  • 1 konzerv paradicsomos bab
  • 1 csomag madárlevél
  • Aby's bio lenmagolaj  Értesítés
  • 1 db dobozos lencse

Elkészítés:

A lenmaghús esetében gyúrd össze az összetevőket annyi vízzel, hogy kemény gombóc legyen, majd pihentesd. Egy óra múlva csipkedd kis darabokra és mehet a serpenyőbe. A burgonyát megmostam, héjában megfőztem, egy pohárral préseltem, sóztam, olajoztam, sütőben megpirítottam. A paradicsomos babot leturmixoltam, tálaláskor a krumplit lelocsoltam.  A tépett húst öntsd a madárlevélre, tedd hozzá a mosott lencsét, sózd, borsozd, öntsd rá egy kevés lenmagolajat és keverd össze. 

Tálaláskor a babszószt öntsd a sült burgonyára és tedd mellé a salátát.