Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

Lenmagfasírt lilakáposztával, barnarizzsel és karamellizált sárgadinnyével

Lenmagfasírt lilakáposztával, barnarizzsel és karamellizált sárgadinnyével
Előkészítés: 30 percSütés: 25 perc Összesen: 55 perc
Hozzávalók 4 személyre:
Laktózmentes  Cukormentes  
  • 100g Aby's gluténmentes panírmorzsa 
  • 100g Aby's gluténmentes általános lisztkeverék 
  • 50g Aby's bio lenmagliszt  Értesítés
  • 1db főtt édesburgonya
  • 30ml olívaolaj
  • 50ml worcester szósz
  • só, bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 zacskó barnarizs
  • 1ek vaj
  • fél üveg lilakáposzta
  • 2 szelet sárgadinnye
  • 2ek barnacukor

Elkészítés:

A lenmaghús esetében gyúrd össze az összetevőket annyi vízzel, hogy kemény gombóc legyen, majd pihentesd. Egy óra múlva formázz belőle fasírtot és helyezd sütőpapírra és tedd a sütőbe. 180 fokon süsd 20-25 percet. Bő sós vízben főzd ki a rizst, majd hagyd lecsepegni. Tedd tálba és tegyél hozzá egy ek vajat, majd keverd össze. A lilakáposztát tedd egy kis edénybe, tedd hozzá az olajat, borsozd meg és melegítsd fel.  Serpenyőbe tedd a barnacukrot, majd tedd rá a kockázott dinnyét. Keverd össze, amíg a karamell olvadni kezd és le is veheted a tűzről. Tálaláskor helyezd őket egymás mellé, ha szeretnéd díszítsd egy kis salátával.