- 100g Aby's gluténmentes panírmorzsa
- 100g Aby's gluténmentes általános lisztkeverék
- 50g Aby's bio lenmagliszt Értesítés
- 1db főtt édesburgonya
- 30ml olívaolaj
- 50ml worcester szósz
- só, bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 zacskó barnarizs
- 1ek vaj
- fél üveg lilakáposzta
- 2 szelet sárgadinnye
- 2ek barnacukor
Elkészítés:
A lenmaghús esetében gyúrd össze az összetevőket annyi vízzel, hogy kemény gombóc legyen, majd pihentesd. Egy óra múlva formázz belőle fasírtot és helyezd sütőpapírra és tedd a sütőbe. 180 fokon süsd 20-25 percet. Bő sós vízben főzd ki a rizst, majd hagyd lecsepegni. Tedd tálba és tegyél hozzá egy ek vajat, majd keverd össze. A lilakáposztát tedd egy kis edénybe, tedd hozzá az olajat, borsozd meg és melegítsd fel. Serpenyőbe tedd a barnacukrot, majd tedd rá a kockázott dinnyét. Keverd össze, amíg a karamell olvadni kezd és le is veheted a tűzről. Tálaláskor helyezd őket egymás mellé, ha szeretnéd díszítsd egy kis salátával.