Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

Gluténmentes diós-zabos keksz

Gluténmentes diós-zabos keksz
Előkészítés: 30 percSütés: 20 perc Összesen: 50 perc
Hozzávalók:
Laktózmentes Gluténmentes Tojásmentes Cukormentes
  • 20 dkg Aby's általános Gluténmentes Lisztkeverék  Kosárba
  • 15 dkg Aventa Gofit Prémium Zabpehely  
  • 1 csomag sütőpor
  • 15 dkg margarin
  • 2-3 ek rizstejszín
  • 2,5 ek édesítő (1:4)
  • ízlés szerint vanília aroma
  • + dió


Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot, és alaposan összedolgozzuk. Golyókat formálunk belőle, sütőpapíros tepsire tesszük, ezután a tetejét kicsit lenyomjuk és diót teszünk a közepébe. 180 fokos sütőben kb.15-20 perc alatt megsütjük.

 Jó étvágyat hozzá! smiley                     

A szuper receptet köszönjük Mona Konyhájának!
Kövesd oldalát te is szuper gluténmentes, vegán és mindenmentes receptekért, melyekhez az Aby's egészségtudatos termékeit is felhasználja!