Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

Vegán sütőtök krémleves

Vegán sütőtök krémleves
Előkészítés: 20 percSütés: 20 perc Összesen: 40 perc
Hozzávalók:
Laktózmentes Gluténmentes Tojásmentes
  • 1 nagy sütőtök
  • 1 liter rizstej
  • 1 liter víz
  • 1 vega krém
  • 1 ek só
  • 1 csipet bors
  • 2 ek Aby’sTökmag és Lenmagolaj
  • 2 ek tökmag

Elkészítés:

  1. Pucold meg és kockázd fel a sütőtököt és süsd meg a sütőben. (180 fokon kb 40 perc)

  2. Majd tedd egy edénybe, tedd rá a fűszereket és öntsd fel félig vízzel és félig rizstejjel, főzd még egy kicsit. Tegyél hozzá egy vega krémet és mixeld össze. A fűszerekkel ízesítsd újból a szád íze szerint. 

  3. Tegyél a tetejére egy kis Aby’s Tökmag és Lenmagolajat, ha szereted pirított tökmaggal tálald.