Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vegán sütőtök krémleves

Vegán sütőtök krémleves
Előkészítés: 20 percSütés: 20 perc Összesen: 40 perc
Hozzávalók:
Laktózmentes Gluténmentes Tojásmentes
  • 1 nagy sütőtök
  • 1 liter rizstej
  • 1 liter víz
  • 1 vega krém
  • 1 ek só
  • 1 csipet bors
  • 2 ek Aby’sTökmag és Lenmagolaj Kosárba
  • 2 ek tökmag

Elkészítés:

  1. Pucold meg és kockázd fel a sütőtököt és süsd meg a sütőben. (180 fokon kb 40 perc)

  2. Majd tedd egy edénybe, tedd rá a fűszereket és öntsd fel félig vízzel és félig rizstejjel, főzd még egy kicsit. Tegyél hozzá egy vega krémet és mixeld össze. A fűszerekkel ízesítsd újból a szád íze szerint. 

  3. Tegyél a tetejére egy kis Aby’s Tökmag és Lenmagolajat, ha szereted pirított tökmaggal tálald.