Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vegán, gluténmentes házi hot-dog

Vegán, gluténmentes házi hot-dog
Előkészítés: 25 percSütés: 15 perc Összesen: 40 perc
Hozzávalók:
Gluténmentes Cukormentes Laktózmentes Tojásmentes
  • 2 csomag tofu
  • 1 bögre Aby's Gluten Free Panírmorzsa  Kosárba
  • 1 bögre Aby's Univerzális Gluténmentes Lisztkeverék  Kosárba
  • 1 dl olívaolaj
  • Só, bors
  • Fokhagyma, petrezselyem, pirospaprika
  • Szárított zöldség
  • Aby's Gluten Free Vekni  Kosárba

Elkészítés:

Az összetevőket gyúrd össze annyi vízzel, hogy sűrű massza legyen, majd hagyd állni. Töltsd a kész masszát nyomózsákba, és bő olajba nyomva süsd ki. Ez lesz a virsli. A szeletelt kenyérnek vágd le a széleit, nyújtófával nyújtsd ki, spricceld le mindkét oldalát vízzel majd tekerd bele a virsliket. Tedd sütőlapra, kend meg vajjal, reszelj rá vegán sajtot és süsd ropogósra 200 fokon. Öntsd le a kedvenc szószoddal és tálalhatod is!

A receptet köszönjük Vegán Jógi-nak!
Kövesd oldalát szuper gluténmentes és vegán receptekért, amelyekben az Aby’s termékei is megtalálhatók!

Tartalomhoz tartozó címkék: gluténmentes ebéd coliakia vegán