Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

Rizsgombóccal töltött paprika paradicsomszósszal

Rizsgombóccal töltött paprika paradicsomszósszal
Előkészítés: 20 percSütés: 20 perc Összesen: 40 perc
Hozzávalók:
Laktózmentes Gluténmentes Tojásmentes Cukormentes
  • Aby's Gluténmentes Panírmorzsa  Kosárba
  • Aby's általános Gluténmentes Lisztkeverék  Kosárba
  • Rizs
  • Só, bors, pirospaprika, petrezselyem, bazsalikom
  • Fokhagyma
  • Paprika
  • Paradicsomlé
  • Kókuszvirág cukor
  • Olívaolaj

Elkészítés:

A paprikákat mosd meg, a végét vágd le és szedd ki a magokat. A rizst sós vízben főzd puhára, majd tedd egy tálba. Tegyél hozzá ugyanannyi panírmorzsát és lisztet, (a kettő együtt legyen ugyanannyi mint a rizs), a fűszereket, fél deci olívaolajat és annyi vizet, hogy jól össze tudd gyúrni.

Töltsd meg vele a paprikákat és helyezd sütőtálcára. Fújd le olajjal és sózd meg a paprikák tetejét, majd alufóliával fedd le és tedd a 180 fokos előmelegített sütőbe 20-25 percre, majd vedd le a fóliát és süsd még 10-15 percet.

Addig tedd fel a paradicsomszószt edénybe, és fűszerezd sóval, borssal, bazsalikommal és kókuszvirág cukorral. Egy rottyantás és kész is. Tálaláskor öntsd a paprikára és eheted is.

Jó étvágyat hozzá! smiley

A szuper receptet köszönjük Vegán Jógi-nak!
Kövesd oldalát te is szuper gluténmentes, vegán és mindenmentes receptekért, melyekhez az Aby's egészségtudatos termékeit is felhasználja!

Tartalomhoz tartozó címkék: ebéd gluténmentes lenmag recept