Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

Rántott patiszon

Rántott patiszon
Előkészítés: 10 percSütés: 15 perc Összesen: 25 perc
Hozzávalók 4 személyre:
Laktózmentes  Cukormentes  
  • 100g Aby's gluténmentes általános lisztkeverék  Kosárba
  • 100g Aby's gluténmentes panírmorzsa  Kosárba
  • 2dl csicseriborsó konzerv leve
  • 1 fej patiszon

Elkészítés:

Besóztam a meghámozott, felszeletelt patiszont és liszt-csicserilé-zsemlemorzsa (duplán) panírba forgattam, bő olajban kisütöttem.

Tartalomhoz tartozó címkék: coliakia ebéd gluténmentes