Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

Pizza másképp (sajtos mártogatós)

Pizza másképp (sajtos mártogatós)
Előkészítés: 30 percSütés: 55 perc Összesen: 125 perc
Hozzávalók:
Laktózmentes Gluténmentes Tojásmentes
  • 500 g Aby’s Gluténmentes Pizza Lisztkeverék  Kosárba
  • 1 db vegán tömbsajt
  • 2 ek zöld pesto
  • 2 ek paradicsom püré
  • 40 g olívaolaj
  • 1 db instant élesztő
  • 360 g langyos víz
  • 1 kk kókuszvirág cukor (sima kristálycukor is lehet)

Elkészítés:

A kimért vízből vegyél ki 1 dl-t és keverd össze az élesztővel és a cukorral, úgy add a liszthez. Gyúrd homogénre és pihentesd 10 percet. Majd oszd ketté és nyújtsd két egyforma kerek formára. Az egyiket tedd a tepsibe helyezett sütőpapírra és kend be zöld pestoval. Majd helyezd a sajtot a közepére és tedd rá a másik lapot. Villával a széleket nyomkodd össze, majd vágd fel a sajtig a széleket és egyet csavarj rajta. (Ne vágd túl közel, nehogy kifolyjon a sajt.) 50 fokos sütőben hagyd kelni 40 percet. Majd fújd le olívaolaj sprayvel (ha az nincs, akkor csak kend meg) és süsd 12-15 percet. Mikor kiveszed, kend be a maradék pestoval és paradicsom pürével, majd szórd meg friss petrezselyemmel és bazsalikommal. Vágd le a tetejét, ahol a sajt van és mártogasd a sajtba a letört “pizzalábakat”.

Jó étvágyat hozzá! smiley

A szuper receptet köszönjük Vegán Jógi-nak!
Kövesd oldalát te is szuper gluténmentes, vegán és mindenmentes receptekért, melyekhez az Aby's egészségtudatos termékeit is felhasználja!

Tartalomhoz tartozó címkék: gluténmentes lenmag recept snack