Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

Pikáns lenmaghús karamellizált mangószósszal, zöldséges kuszkusszal

Pikáns lenmaghús karamellizált mangószósszal, zöldséges kuszkusszal
Előkészítés: 30 percSütés: 15 perc Összesen: 45 perc
Hozzávalók 4 személyre:
Laktózmentes  Cukormentes  

A lenmaghúshoz:

  • 100g Aby's gluténmentes panírmorzsa  Kosárba
  • 100g Aby's gluténmentes általános lisztkeverék  Kosárba
  • 50g Aby's bio lenmagliszt  Kosárba
  • 1db főtt édesburgonya
  • 30ml olívaolaj
  • só, bors, majoranna, pirospaprika
  • 2 gerezd fokhagyma

A panírhoz:

  • Aby's gluténmentes általános lisztkeverék
  • csicseriborsó konzerv leve
  • Aby's gluténmentes panírmorzsa

A mangószószhoz:

  • 300g fagyasztott mangó
  • 2ek barnacukor

A kuszkuszhoz:

  • 250g kuszkusz
  • 1kk só
  • 1kk szárított zöldség
  • 1 gerezd fokhagyma
  • víz
  • 1ek olívaolaj

Elkészítés:

A lenmaghús esetében gyúrd össze az összetevőket annyi vízzel, hogy kemény massza legyen, majd nyomkodd bele egy tálba. Tedd hűtőbe, reggelre megdermed és szeletelheted. Fűszerezd mint a húst és süsd ki. Akár ki is ránthatod.
A mangószószhoz tegyél serpenyőbe barnacukrot és magas hőfokon karamellizáld le. A fagyasztott mangót turmixold pépesre és melegítsd fel, majd tedd a karamellre és főzd össze, majd vedd le a tűzről. A kuszkuszt kevés olajon pirítsd meg. Tedd hozzá a fűszereket, majd öntsd le annyi vízzel, hogy ellepje. Mikor forr vedd le a tűzről és fedd le. Tálaláskor a “húst” öntsd le a szósszal és tedd mellé a kuszkuszt.