Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

Pesto tökmaglisztből

Pesto tökmaglisztből
Előkészítés: 30 percSütés: 0 perc Összesen: 30 perc
Hozzávalók:
Laktózmentes Gluténmentes Tojásmentes
  • 3 ek. Aby's Bio Tökmagliszt 
  • 5 ek. Aby's Tökmag és Lenmag olaj 
  • 2 -2,5 dl víz
  • 4 szem dió
  • 1 gerezd fokhagyma
  • oregánó, bazsalikom - ízlés szerint
  • kisebb csokor metélőhagyma
  • 3-4 tk. szezámmag

Elkészítés:

  1. A tökmaglisztet kikeverjük az olajjal. Hozzáadjuk a vizet, amitől láthatóan pillanatok alatt megdagad.

  2. A diót apróra törve, a fokhagymát zúzva belekeverjük, majd a darabolt metélő hagyma, a fűszerek és a szezám is mehet a pestonkba. Összekeverheted egy fakanállal, vagy a turmixba is beteheted. Ahogy keverjük meglátjuk szükséges-e folyadékpótlás, mert a liszt eléggé megszívja magát.

  3. Némi pihentetés után (kb. 20 perc), miután az ízek összeértek, fogyaszthatjuk!

Jó étvágyat hozzá!  smiley