Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

omega 3

2022. 07. 22. 10:16:30

Budwig diéta - zsírokkal az egészségért

A jó zsír önmagában nem korunk csodaszere! Ez magában foglalja a jó fehérjét és a természetes étrend egészét, valamint a természetes életmódot és az egészséget testben, lélekben és szellemben. -Dr. Johanna Budwig, A zsír szindróma

2022. 03. 01. 09:41:01

A lenmag, a köles és a kendermag jótékony hatásai

Köztudott, hogy az olajos magok egészséges ételnek számítanak, és a rendszeres és változatos étkezés részét képzik. Azt viszont kevesen tudják, hogy az egyes magoknak milyen pozitív élettani hatásai lehetnek az emberi szervezetre.

2021. 04. 06. 16:40:25

A különböző étolajok és előállításuk

A magyar háziasszonyok néhány évtizeddel ezelőtt kezdtek áttérni a napraforgó étolaj felhasználására a sertészsír helyett, hogy csökkentsék a telített zsírsavak arányát, és növeljék a telítetlen zsírsavak arányát az étrendben. Napjainkban már a telítetlen zsírsavak között is különbséget teszünk, és  különböző fajtájú magvakból kinyert olajak kerülnek az asztalra.
Nézzük, mi a különbség, és mikor milyen fajta olajat érdemes használni!
2021. 03. 30. 11:44:45

Egészségmegőrzés növényi Omega-3 zsírsavakkal

Egészségmegőrzés kapcsán sokat hallunk a megfelelő táplálkozásról, a tápanyagok ismeretének és tudatos bevitelének fontosságáról. Bár az Omega-3 zsírsav fogyasztásának kedvező hatásai széles körben publikáltak, csak ritkán esik szó az Omega-3 különböző forrásairól, és ezek élettani hatásainak különbségéről.
2021. 02. 26. 11:55:46

Kendermag fehérjepor, a legjobb növényi fehérjeforrás

Tudtad, hogy a kendermag a legjobb növényi fehérjeforrás? Ha növelni szeretnéd a fehérjebeviteled természetes vagy vegán forrásokból, a legjobb választás erre a kendermag.
2021. 02. 23. 14:57:55

A hidegen sajtolt olajok szerepe

Gyakran felmerül a kérdés: Mit kenjünk a kenyerünkre, vajat vagy margarint? Mivel süssünk, zsírral vagy olajjal? A válasz egyszerűnek tűnhet, ám oly sok szélsőséges irányzat létezik, amely csak egy választ tart elfogadhatónak, figyelmen kívül hagyva, hogy a választék beszűkítése bizonyos tápanyagok többletéhez, mások hiányához vezethet.