Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

Gluténmentes sörkifli

Gluténmentes sörkifli
Előkészítés: 70 percSütés: 20 perc Összesen: 90 perc
Hozzávalók (8 db kiflihez):
Gluténmentes Tojásmentes
  • 25 dkg Aby's általános Gluténmentes Lisztkeverék  Kosárba
  • 200 g víz
  • 1 dl tej
  • 1 kk cukor
  • 12,5 dkg élesztő
  • 30 g olaj
  • Só ízlés szerint


Elkészítés:

A tejet melegítsd fel, morzsold bele az élesztőt, és futtasd fel. Ezután add hozzá a felfuttatott élesztős tejet a liszthez és a többi hozzávalóhoz, majd alaposan dolgozd össze. A tésztát szaggasd 8 felé, és formázz belőle kifliket, majd meleg helyen 40-50 percig hagyd keleszteni. Szórd meg sajttal vagy magvakkal a tetejét. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre is sütheted.

Tartalomhoz tartozó címkék: gluténmentes lenmag recept snack