Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes sörkifli

Gluténmentes sörkifli
Előkészítés: 70 percSütés: 20 perc Összesen: 90 perc
Hozzávalók (8 db kiflihez):
Gluténmentes Tojásmentes
  • 25 dkg Aby's általános Gluténmentes Lisztkeverék  Kosárba
  • 200 g víz
  • 1 dl tej
  • 1 kk cukor
  • 12,5 dkg élesztő
  • 30 g olaj
  • Só ízlés szerint


Elkészítés:

A tejet melegítsd fel, morzsold bele az élesztőt, és futtasd fel. Ezután add hozzá a felfuttatott élesztős tejet a liszthez és a többi hozzávalóhoz, majd alaposan dolgozd össze. A tésztát szaggasd 8 felé, és formázz belőle kifliket, majd meleg helyen 40-50 percig hagyd keleszteni. Szórd meg sajttal vagy magvakkal a tetejét. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre is sütheted.

Tartalomhoz tartozó címkék: gluténmentes lenmag recept snack