Próbáld ki az Aby's Natural Food egyik legnépszerűbb termékét, a gluténmentes pizzalapot! Csak dobd rá kedvenc feltéteidet, told be a sütőbe, és már eheted is! Eredeti olasz receptúra alapján készítjük, és kövön elősütjük Neked!
Míg egy hagyományos toalettpapír tekercs átlagosan 150 lapot tartalmaz, addig a Crepto 270-et, így egy tekercsen 80%-al több papír található. A guriga méretének köszönhetően nem csak kevesebb hulladék keletkezik, hanem a szállítással, logisztikával járó károsanyag-kibocsátás is csökken.
A Sutter Zero szinte egyedülálló a piacon: nem csak nagy hatóerejű, veszélytelen és környezetbarát, de kifejezetten kellemes és hosszan tartó illatú termék is, mely tisztítja és illatosítja is a megtisztított felületeket. Fedezd fel a természet tisztító erejét!
Egyszerűen elkészíthető, gluténmentes köretet keresel? Tégy egy próbát gluténmentes krokett receptünkkel, ami szuper kiegészítője lehet számos főételnek, ráadásul a gyerkőcök is odavannak érte! Ez a recept nem tartalmaz glutént, így jó alternatívát kínál mindenki számára, nem csak a speciális étrendet követőknek.
Előkészítés: 40 percSütés: 20 percÖsszesen: 60 perc
Hozzávalók:
1 kg burgonya
1-2 kiskanál só
petrezselyem
szárított metélőhagyma
10 g útifű maghéj
1 db tojás
2 dkg margarin
5 dkg Aby’s általános gluténmentes lisztkeverékKosárba
Aby's Gluten Free panírmorzsa a bundázáshoz
Kosárba
rizsliszt a formázáshoz
olaj a sütéshez
Elkészítés:
A gluténmentes krokett elkészítéséhez első lépésként a burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük. Ezután leszűrjük és krumplinyomóval összetörjük, hozzákeverjük a többi alapanyagot, és hagyjuk kihűlni. Belisztezett deszkán krokett alakokat formázunk (ha lágynak találjuk a masszát, egy kevés gluténmentes liszt még hozzáadható), majd Aby’s Gluten Free gluténmentes zsemlemorzsában megforgatjuk, és forró olajban kisütjük. Az elkészült gluténmentes kroketteket melegen tálaljuk, fogyaszthatjuk különféle mártogatósokkal vagy húsok mellé köretként.