Barion Pixel

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően. 

A weboldalunkon használt sütik a működtetést biztosító sütik (elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez), mások a weboldal kényelmesebb használatának elősegítésére szolgálnak. Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalt azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Az általunk alkalmazott sütik egy része csak átmeneti és eltűnik a böngésző bezárásával, míg léteznek oly kényelmi sütik, melyek 1 hónapig tárolódnak számítógépén, hogyha rendszeresen látogatja weboldalunkat, akkor a böngészője megjegyezze a korábban használt beállításait, így nem szükséges minden megtekintéskor újból elfogadnia süti tájékoztatónkat vagy rendszeresen beállítania az igényei szerinti szűrési feltételeket

Burgonyapüré tökmagolajjal

Burgonyapüré tökmagolajjal
Előkészítés: 15 percFőzés: 25 perc Összesen: 40 perc
Hozzávalók 2 személyre:
Gluténmentes Cukormentes Tojásmentes
  • 1 kg burgonya
  • 5 dkg vaj
  • 2-3 dl növényi tejszín
  • Aby's Bio Tökmag és Lenmag olaj 

Elkészítés:

  1. A krumplit meghámozzuk, kisebb darabokra vágjuk.

  2. Feltesszük főni annyi vízben, ami pont ellepi. Sózzuk ízlés szerint és lassú lángon puhára főzzük.

  3. Amikor jól megpuhult, leszűrjük, hozzáadjuk a vajat, és simára törjük. Végül adjuk hozzá a tejszínt - annyit, amennyit a krumpli felvesz, de még nem folyik szét.

  4. Tálaláskor locsoljunk rá Aby's Tökmagolajat, ami új szintre helyezi a hagyományos pürénket. 

Tartalomhoz tartozó címkék: ebéd lenmagolaj recept tökmagolaj