Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Burgonyapüré tökmagolajjal

Burgonyapüré tökmagolajjal
Előkészítés: 15 percFőzés: 25 perc Összesen: 40 perc
Hozzávalók 2 személyre:
Gluténmentes Cukormentes Tojásmentes
  • 1 kg burgonya
  • 5 dkg vaj
  • 2-3 dl növényi tejszín
  • Aby's Bio Tökmag és Lenmag olaj  Kosárba

Elkészítés:

  1. A krumplit meghámozzuk, kisebb darabokra vágjuk.

  2. Feltesszük főni annyi vízben, ami pont ellepi. Sózzuk ízlés szerint és lassú lángon puhára főzzük.

  3. Amikor jól megpuhult, leszűrjük, hozzáadjuk a vajat, és simára törjük. Végül adjuk hozzá a tejszínt - annyit, amennyit a krumpli felvesz, de még nem folyik szét.

  4. Tálaláskor locsoljunk rá Aby's Tökmagolajat, ami új szintre helyezi a hagyományos pürénket. 

Tartalomhoz tartozó címkék: ebéd lenmagolaj recept tökmagolaj