Így fogyaszd a gluténmentes pizzalapot
Helyezz tetszőleges feltéteket az Aby’s gluténmentes pizzalapra (paradicsomszószt, mozzarella, sonkát, gombát, amit a leginkább szeretsz egy pizzán), majd 180-190 fokra előmelegített sütőben süsd 8-10 percig, amíg szépen ráolvad a sajt. Az így elkészült gluténmentes pizzát a gyors sütést követően már fogyaszthatod is.
Leírás és Paraméterek
Aby's elősütött gluténmentes pizzalap
- Gluténmentes
- Tojás- és laktózmentes
- Kövön elősütött
- Olasz receptúra alapján
Összetevők: ivóvíz, kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, rizsliszt, növényi rostok (citrusfélék, borsó, burgonya, útifű maghéj, tengeri hínár), tápióka keményítő, napraforgó olaj, élesztő, cukor, sűrítőanyagok: hidroxipropil-metil-cellulóz, xantángumi, étkezési só, borsóliszt, kölesliszt, lenmagliszt, természetes aroma, fermentált cukrok, keményítő származék, Tartósítószer:Kálium-szorbát.
A gluténmentes pizzalap szezámmagot és sajtot felhasználó üzemben készült!
Védőgázos csomagolással készült, száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után néhány napon belül fogyaszd el a terméket. A gluténmentes pizzalapok fagyasztásra is alkalmasak.
Nettó súly: 350 g
Tápérték információk:
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energiatartalom | 237 kcal / 997 kJ |
Zsír | 5,9 g |
- amelyből telített zsírsavak | 2,4 g |
Szénhidrát | 42 g |
- amelyből cukrok | 2,3 g |
Rost | 2,6 g |
Fehérje | 2,6 g |
Só | 1,6 g |
Vélemények
Olyan jó volt, amikor a Lidlben lehetett kapni, nagyon sajnálom, hogy nem állandó termék!